Objavljeno: 12.07.2017 u 11:38 | Slike, Video, Zanimljivosti | Komentara:

Pala je s litice, a on joj nije dao ruku: Šta se zapravo dogodilo? (VIDEO)

Djevojka je skakala s litice i slučajno se poskliznula te se prilikom pada pokušala uhvatiti za nogu dečka koji je sjedio na rubu, no on ju je izmaknuo i ona je pala u more…

djevojka-litica-pad

Sjećate li se prošlogodišnje ljetne snimke na kojoj djevojka pada s litice dok joj dečko izmiče nogu? Obišla je svijet, a tek su ovih dana otkriveni detalji o tome što se zaista dogodilo.

Korisnik YouTubea koji je objavio video zove se Alexander Tikhomirov i otkrio je da je djevojka sa snimke njegova bivša supruga, ruska manekenka Mary Shum.

mary-shum

Ona je htjela skočiti s litice i slučajno se poskliznula te se prilikom pada pokušala uhvatiti za nogu dečka koji je sjedio na rubu, no on ju je izmaknuo i ona je pala u more. “Zločesti prijatelj” zove se Jay Alvarrez i zvijezda je na Instagramu.

- Pala je na stijenu, oko tri metra niže. Nije ništa slomila, ali je povrijedila noge i leđa. Otišli smo odmah u bolnicu, nije mogla hodati nekoliko dana, ali na kraju je sve dobro završilo – ispričao je Jay, kojeg na Instagramu prati više od 5 milijuna korisnika.

Alexander je stao u Alvarrezovu obranu i rekao da se “sve dogodilo u sekundi”. Dva mjeseca nakon ovog incidenta Tikhomirov i Shum su se razveli, a u tom su braku dobili sina.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: