Objavljeno: 01.09.2016 u 10:02 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Ovog dječaka su porodice 10 godina usvajale i vraćale nazad: A onda je otkriveno šta on njima ZAISTA RADI

Tejlor i njegove dvije sestre su usvojeni 2003. godine, međutim, novi roditelji su odlučili da je on ‘previše ljut’ za njih i onda su ga vratili nazad. Od tog trenutka, potraga za njegovom porodicom i domom je trajala 10 godina, sve dok 2013. godine nije došao do velike životne prekretnice.

Tejlor-usvajali-su-ga-10-godina

To je uvijek bila pomalo moja krivica, ali ja to nisam shvatio, znate, dok sam odrastao – rekao je Tejlor.

Njegova socijalna radnica Koni je 10 godina pokušavala da mu nađe dom i porodicu i sve vrijeme je gledala kako su ga ljudi etiketirali kao loše dijete.

- Svako dijete može da se usvoji. Postoji porodica za svako dijete – dodala je ona.

Dječak je bio zanemarivan od strane njegovih bioloških roditelja koji su bili zavisnici od droge. Koni nikad nije odustala od njega, bila je odlučna da mu pronađe pravi dom.

- Samo sam mislila na to kako se on osjeća i kako krivi sebe poslije svega – istakla je ona.

Bila je toliko uznemirena, da se to odrazilo i na njeno zdravlje. Odlučila je da podnese papire za usvajanje i tako postala zvanično Tejlorova mama poslije 10 godina.

- Ovo je mesto gdje ja pripadam. Ona zna moju najgoru stranu, a i dalje joj je stalo do mene i voli me – rekao je Tejlor.

Pogledajte video:

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: