Objavljeno: 11.06.2015 u 21:52 | Ostalo, Video | Komentara:

OVO JE PRAVI SAOBRAĆAJAC! Gdje bi nam bio kraj da imamo bar jednog ovakvog (VIDEO)

Zaglavljeni ste na autoputu, bilo zbog gužve na naplatnoj rampi ili graničnom prelazu, a onda se pojavljuje neki ‘pametnjaković’ koji pokušava da se probije zaustavnom trakom…

policija-zaustavna

Scena koju na našim putevima možete vidjeti gotovo svaki dan, čak i kada nije gužva, dovoljno je samo da se ‘mudrijašu’ previše žuri da čeka da se traka za preticanje raščisti!

E, pa, za razliku od naših organa reda u saobraćaju, kojima je primarni vid kontrole saobraćaja zaustavljanje vozila koja se u naseljenom mjestu kreću 53 km/h, putnika na zadnjoj klupi koji nisu vezali sigurnosni pojas ili provjera da li komplet prve pomoći posjeduje baš sve ‘ziherice’, u nekim zemljama saobraćajci zaista rade svoj posao!

Pogledajte i kako!

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: