Objavljeno: 27.01.2017 u 19:38 | Slike, Video, Zanimljivosti | Komentara:

Ovako je Melania Trump izgledala prije estetskih operacija (FOTO)

Nikad u svojoj istoriji Amerika nije imala prvu damu kao što je Melania Trump! Zgodna, lijepa i proslavila se golišavim fotografijama, istančanim modnim stilom…

melanija-tramp (1)

Međutim, nije sve baš tako kako izgleda na prvi pogled. Mlada Slovenka je radila i plastične operacije kako bi izgleda ovako kako izgleda sada.

Šta je sve uradila, najbolje da pogledate  fotografije iz prošlosti…

melanija-tramp (3)

Iako ima 46 godina, ona izgleda fantastično. Ali, kako tvrde naši susjedi iz Hrvatske, ona ima nešto i hrvatsko u sebi, a to su silikoni. Uradila ih je prije čak 20 godina, i na tome se nije zaustavila.

melanija-tramp (2)

Sada, kada je postala prva dama Amerike, svijet bruji o njenom životu, korijenima, o braku sa Donaldom, sinu, ali po najviše o njenom izgledu.

Ova Slovenka je došla u Ameriku sa namjerom da radi kao model. Iz tog perioda su nastale fotografije koje sigurno niko neće zaboraviti, naročito s obzirom na status koji trenutno uživa.

melanija-tramp (4)

Prisjetimo se fotografija za koje sigurno ne želi da su prisutne u javnosti, no, nisu ostale skrivene.

melanija-tramp (5)

Mnogi eksperti iz plastične hirurgije tvrde kako je Melania radila dosta na svom licu i tijelu ali da je sve umjereno i sa ukusom pa se toliko ne ističe.

melanija-tramp (6)

No, to možete i sami prosuditi.

Izvor: novi.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: