Objavljeno: 26.01.2014 u 15:37 | Video | Komentara:

Ovako izgleda dostava novog Lamborghinija od 4 mil. dolara

Lamborghini je prije skoro godinu dana predstavio Veneno kojim su odlučili obilježiti 50 godina kompanije. Luksuzni supersportski automobil vrijedan 4 milijuna dolara djelomično se temelji na Aventadoru, a u talijanskoj kompaniji odlučili su napraviti samo tri primjerka, koja su odmah prodali.

Drugi primjerak ovih su dana isporučili Krisu Singhu iz Miami Beacha na Floridi. Amerikanac koji vodi privatnu investicijsku kompaniju Veneno je platio 4.106.000 dolara (22,9 milijuna kuna), piše duPontRegistry, tvrtka koja bogatašima olakšava kupovinu ovakvih iznimno luksuznih predmeta. Čim je preuzeo automobil, Singh se njime odvezao na večeru. Automobil je kupio još 2012. godine, prije nego je uopće znao kako će izgledati.

- Zaljubljenicima u automobile poput mene, posjedovanje ovakvog automobila je kao da imaš Mona Lisu – ispričao je Singh, ali to ne znači da će ga samo držati iza stakla već se planira njime voziti. Odabrao ga je sa zelenim detaljima jer po njemu je to originalna Lamborghini boja. Nada se da će ovaj automobil ostati zauvijek u njegovoj obitelji.

Automobil inače pogoni V12 motor od 6,5 litara sa 740 konjskih snaga, koji mu omogućuje ubrzanje do 100 km/h za 2,9 sekundi uz maksimalnih 355 km/h. Prvi Veneno u vlasništvu je Antoinea Dominica s Long Islanda, a treći će kasnije ove godine biti isporučen vlasniku s Bliskog istoka.

Izvor: www.24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: