Objavljeno: 20.06.2016 u 18:10 | Ostalo, Video | Komentara:

Ovaj djed je mislio da ga više ništa u životu ne može iznenaditi, ali onda je doživio šok (VIDEO)

Rid je očekivao da njegovi unuci dođu kući sa iznenađenjem. Njegova unuka očekivala je bebu. Ovo je nešto čega je on bio svjestan i mislio je da će biti super od njega da ih dočeka kod kuće.

djedica-iznenadjenje

Ono što nije znao jeste da je njegova unuka krila još jednu tajnu od njega. Ona nije samo bila trudna, ona je očekivala blizance. Znala je da će to za njega biti veliko iznenađenje.

Kada je vidio sliku sa ultrazvuka, samo jednog djeteta bio je presrećan i počeo je da igra i skače. Ne možete ga kriviti što je radostan jer postaje čukundeda, svaki čovjek bi se radovao. Ali kada su mu pokazali drugu fotografiju, drugog djeteta, njegova reakcija je sve rasplakala.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: