Objavljeno: 04.11.2016 u 15:46 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Ovaj čovjek nije dobio dozvolu da napravi garažna vrata, pa je došao na odličnu ideju! (VIDEO)

Belgijskom državljaninu Eriku Vekemanu gradske vlasti su zabranile da jedan dio svoje kuće pretvori u garažu, sa obrazloženjem da će to poružnjeti kvart.

Vekeman je dugo držao prodavnicu u jednom dijelu svoje kuće, pa kad se penzionisao riješio je da o tog prostora napravi garažu. U gradskoj opštini podneo je zahtjev za izvršenje radova i dobio je odričan odgovor jer bi tako nešto izledalo ružno.

Razmišljao je šta da uradi i na pamet mu je pala fantastična ideja. Staru prodavnicu je pretvorio u garažu, a ono što posebno zadivljuje je to što ljudi kada prođu pored nikad ne bi pomislili da je u pitanju garaža.

Jasno im je da se u izlogu nalazi automobil, ali im vjerovatno nije jasno kako automobil izlazi odatle.

Vekeman je napravio odličan redizajn svoje stare prodavnice koju sada koristi kao garažu, a pri tom vizuelno ne šteti gradu.

Snimak garaže pogledajte ovde:

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: