Objavljeno: 25.06.2020 u 7:16 | Video | Komentara:

Ovaj čovjek je spasio pingvina, a taj isti pingvin svake godine pređe hiljade kilometara samo kako bi ga vidio i vrati se nazad (VIDEO)

U martu 2011. godine sedamdesetogodišnji penzioner je u blizini svoje kuće pronašao pingvina prekrivenog naftom jer ga je more izbacilo na obalu.

Pingvin se borio za život.Eh tu dolazi ovaj čovjek koji ga je očisto i dao mu hranu te pokušao da ga vrati u more, međutim pingvin nije želio napustiti ovog čovjeka. Svaki put kada je Souza pokušao da ga vratiti u more pingvin bi se vraćao njegovoj kući.

pingvin-2

Nakon nekog vremena pingvin je otišao u more i nije ga bilo mjesecima, a onda se vratio. Svake godine napravi istu stvar, vrati se svom spasiocu i provede neko vrijeme s njim, a onda opet ode.

Njih dvoje sada godišnje provedu i po nekoliko mjeseci zajedno igrajući se. Pogledajte kako to sve izgleda:

Izvor: ludodobola

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: