Objavljeno: 26.01.2017 u 11:36 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Ovaj advokat je na sramotan način iskorištavao razvedene žene. Postavili su skrivenu kameru u njegovu kancelariju i evo šta su snimili…

Ovaj čovjek je vjerovatno najjeziviji advokat ikada! Na internetu se pojavio video jednog advokata iz savezne američke države Ohio, a koji se prvenstveno bavi razvodom braka između parova.

advokat

Međutim, ovaj advokat koristi situaciju i pomoću hipnoze pokušava da kontrolira svoje ženske klijente da bi ostvario svoje prljave seksualne želje.

‘Još jednom duboko udahni…smiri se, uradimo ovo zajedno’ započinje njegov sastanak sa ženom prije nego što je u potpunosti pala pod uticaj hipnoze.

Nakon toga, advokat joj prilazi i sjeda pokraj nje te nastavlja: ‘Svaki put kad ti kažem riječ ‘užitak’ ne možeš se suzdržati od zadovoljstva. Reci mi, kada si zadnji put vodila ljubav?’

Pogledajte šta se događa u nastavku…

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: