Objavljeno: 04.12.2016 u 12:34 | Bizarno, Video, Zanimljivosti | Komentara:

OVA ŽENA STVARNO NEMA SREĆE: NEĆETE VJEROVATI šta joj je doktor uradio na porođaju

Posljednje riječi koje je Aleks Sims očekivala od doktora za vrijeme porođaja bile su da je upravo došao iz kafane i da ni sam ne zna šta je sve popio od alkohola.

zena-bolnica

Upravo su ove riječi bile zabilježene na porodičnom snimku porođaja ove nesrećne žene. Umjesto njenog doktora koji je otišao na odmor, porodio je njegov dežurni kolega Dr. Frenk Deli, piše viralnova.

Na snimku koji su nakon porođaja pregledali utvrđeno je da je vidno pijani Dr. Frenk Deli ušao u salu potpuno bos. Stvari su se dodatno zakomplikovale kada je Aleks obavijestila doktora da joj je prošlo dejstvo epidurala što je ovaj potpuno ignorisao.

I pored toga što je doktor bio vidno pijan, porađaj je nastavljen.

Dr. Frenk Deli

Dr. Frenk Deli

Na čuđenje svih prisutnih Dr. Frenk je izvadio novorođenče držeći ga za ruke. Tom prilikom mu je slomio rame. Majka Aleks Sims, primjetila je na snimku da novorođenčetu visi ruka što je posljedica slomljenog ramena.

Simsovi su ubrzo podnijeli tužbu protiv Dr. Frenka i bolnice Sanrajz u kojoj je izvršen porođaj.

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: