Objavljeno: 02.07.2014 u 11:55 | Showtime, Video | Komentara:

OTAC ZA POŽELJETI: Otac teško bolesne djevojčice do suza dirnuo milione ljudi! (VIDEO)

Ponosan je otac na školskoj priredbi cijelu publiku dirnuo do suza kada je izašao na pozornicu te izveo neviđeni performans sa svojom 12-godišnjom, teško bolesnom, kćeri.

Mike Carey, svoju je malenu Kenzie, koja se zbog bolesti nalazi u invalidskim kolicima, najprije provozao po pozornici, a zatim je dignuo te zaplesao, piše Parentdish.

Ples oca i njegove princeze u kratkom je vremenu postao internetski hit, video je pogledalo više od 5 miliona korisnika YouTubea.

Na kraju njihovog performansa, svoju je Kenzie, koja nije skidala osmijeh s lica, spustio u kolica te poljubio, a publiku koja je došla na školsku priredbu u Dallas, ostavio bez riječi.

Izvor: dnevnik.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: