Objavljeno: 27.11.2016 u 19:21 | Ostalo, Video | Komentara:

Otac joj umro dok je ona igrala: Teniserka je predala u suzama (VIDEO)

Čileanka Daniela Seguel igrala je pred svojom publikom. Gledao ju je i otac Jorge koji se tijekom meča srušio. Prevezli su ga u bolnicu, a Daniela je nastavila meč. Sudac joj je rekao tužnu vijest.

teniserka-daniela-seguel2

Daniela Seguel (24) igrala je finale niže rangiranog turnira u svom Čileu. Zbog skupih troškova putovanja otac je nije imao puno prilike gledati dok je nastupala po svijetu pa je stigao na tribine u predgrađe Santiaga kako bi je gledao uživo.

Daniela je vodila 6-4, 2-1 protiv Brazilke Paule Goncalves, a na tribinama je nastao žamor. Jorge Seguel izgubio je svijest i hitno je prevezen u bolnicu.

Daniela je odmah htjela prekinuti meč, ali rekli su joj da joj je tata svjestan u kolima Hitne pomoći te da ga voze u bolnicu.

Čileanka je nastavila igrati, ali kod 4-4 sudac je dobio informaciju da je Jorge preminuo. Odmah je to rekao nesretnoj Danieli koja je u suzama predala meč.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: