Objavljeno: 03.07.2016 u 10:27 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Otac je posumnjao da mu MALTRETIRAJU SINA I POSTAVIO JE KAMERU: Ono što je snimljeno slama srca!

Sjuart ima 10-godišnjeg sina Akina. Akin je autističan, ali ide u školu i lijepo uči. Ipak u jednom trenutku stvari su se zakomplikovale.

akin-dijete-foto

Sjuart je primio vijesti da Akin počinje da se ponaša nasilnički i nepoželjno u školi, pa se otac zabrinuo. Ipak, Sjuart mnogo voli svog sina, pa kao pametan roditelj, htio je da otkrije sve. Škola nije željela da mu kaže šta nije u redu sa njegovim sinom, pa je otac odlučio da uzme stvari u svoje ruke. Uzeo je malu kameru i postavio je u garderobu djeteta. Akin je kao po običaju otišao u školu.

Onda se i vratio kući. Stjuart je uzeo kameru da vidi 6-satni snimak. Ono što je pronašao slomilo mu je srce. Ispostavilo se da je nastavnik maltretirao njegovog sina, čak ga je nazvao i kopiletom.

Kao odgovorna osoba, Stjuart je riješio da aplouduje snimak i raširi riječ o siledžijstvu. Video je ubrzo postao viralan i ima dosta pregleda.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: