Objavljeno: 25.12.2016 u 18:42 | Featured, Video | Komentara:

OŠTROG JEZIKA, ALI MEKOG SRCA: Ono što je Karleuša rekla ovom Tuzlaku pamtiti će do kraja života!

Kandidat Zvezda Granda Rijad Ademović pojavio sa štakama na sceni zbog čega je Jeleni Karleuši bilo žao što nije momku dala glas. Naime, Rijad se povrijedio dok je igrao fudbal, ali ipak se pojavio i predstavio žiriju narodnim pjesmama. Čim je vidjela da momak stoji uz pomoć štake, Jelena je rekla da nije fer i da joj je žao što nije dala “Da“.

“Povrijeđen sam, bio je u pitanju moj dolazak“, rekao je Rijad.

“Ne pjeva iz noge“, dobaciovao je Aca, dok se Jelena pravdala.

“Pa bezveze mi je sad jer pjeva sa štakom. Kakav sam ja čovjek koji ne da čovjeku sa štakom glas“, vikala je slatka mala.

“Pa nije pjevao sa štakom, povrijedio je nogu. Ja mu nisam dao glas jer je povrijedio nogu nego što je dobro pjevao“, bio je uporan Lukas. Momak je objasnio kako je povrijedio nogu.

“Povrijedio sam nogu na fudbalu. Pokušao sa da odgodim, nisam uspio, rekli su da moram da dođem“, objasnio Rijad.

“Meni je zvučalo smorno, ali ako uzmemo u obzir da je sjedio i pjevao u tom položaju… Da sam znala da sjediš, da si pod lijekovima, da si povrijeđen, ja bih dala da. I sada dajem da ako se to računa… To je bilo dobro za osamnaestogodišnjaka. Dobar si dasa, dobar si frajer“, rekla je Jelena.

Da pogledate njegov nastup, premotajte snimak na 1:10:00

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: