Objavljeno: 23.10.2017 u 10:51 | Ostalo | Komentara:

Autistični dječak svake sedmice čekao omiljenog smećara, koji ga je jednog dana odlučio iznenaditi… (VIDEO)

Djeca nalaze sreću u nekim malenim stvarima, nekim sitnicama koje mi ne smatramo tako posebnim. Ipak, za mnogu djecu su neke obične stvari pravi doživljaji kojima se vesele.

autisticni-djecak

Dječak Daniel koji boluje od autizma, smatrao je doživljajem kada ugleda onaj veliki kamion za smeće. Tada je imao 5 godina i to ga je baš uveseljavalo.

Osobe koje kupe smeće s tim kamionom je smatrao nekim herojima. S tolikom radošću je svaki put izlazio da vidi taj kamion kada bi ga čuo kako se približava.

To možda nekima nije bilo nešto posebno, ali njemu jeste. Njegova majka Robin je primjetila koliko njenog sina raduje taj kamion za smeće.

To su primjetili i ljudi koji kupe smeće s tim kamionom. Čovjek po imenu Manuel je to također primjetio. On je bio osoba koja je radila taj posao, a za Daniela je bio heroj.

On je zbog toga želio da obraduje tog dječaka. Zaustavio se upravo s tim kamionom pred Danielovom kućom.

Potom je pružio Danielu torbu u kojem je bilo nešto za njega. Time se htio zahvaliti Danielu. Možete zamisliti koliko je dječaku bilo drago. Ovo je ostavilo mnoge bez teksta i osvojilo njihova srca.

Pogledajte kako je to izgledalo:

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: