Objavljeno: 07.10.2014 u 20:51 | Bizarno, Ostalo, Video | Komentara:

Ona je trudnica u sedmom mjesecu, a ono što radi u vodi će vas šokirati! (VIDEO)

Iako sa stomakom „do zuba” Marta River sa Floride svakodnevno obilazi svoj posao. Ona radi u parku i redovno pred publikom izvodi performanse koje sve ostavlja bez daha…

Njen suprug i ona već dvije godine volontiraju u parku za spašavanje aligatora, a hrabru mamu ne spriječava trudnoća da jaše, hrva se i ljubi opasne reptile.

Znam svoje granice. Znam sa kojim aligatorima mogu da radim, a sa kojima ne mogu. Znam im veličinu, znam trikove koje mogu i koje ne mogu da izvedem. Ne bih uradila nešto za šta nisam sigurna, jer ne bih ugrozila samo sebe već i samu životinju – objašnjava Marta.

Ova neustrašiva majka sebe naziva zavisnikom od adrenalina, a za svoje akrobacije sa opasnim aligatorima ona ne dobija platu već napojnicu od publike.

Ipak Marta je prije dvije nedjelje izvela posljednji nastup u svom sedmom mjesecu trudnoće, a sada je na izdržavanju trudničkog bolovanja.

Bezbjedno je ako znate šta radite i ako poznajete tehnike koje treba da koristite. Podjednako je opasno kao kada biste ušli u kola i krenuli da se vozite – tvrdi Rivera.

Hrabra mama stiže sve i da posjeti utakmicu svog sina i da skuha ručak, ali i da se poigra sa krvoločnim životinjama.

Izvor: alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: