Objavljeno: 06.05.2018 u 19:04 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Ona je sama ”SAŠILA” svoju matursku haljinu: Niko ne može odvojiti pogled sa nje! VIDITE JE SAMO!

U posljednjih nekoliko mjeseci i godina, sve više i više mladih djevojaka aktivno radi na kreiranu svojih maturskih haljina. One zaista žele da se razlikuju od drugih i taj momenat učine nezaboravnim i jedinstvenim.

Ova djevojka je još kao mala počela da prikuplja otvarače od limenki. Uskoro ćete saznati i zašto!

Najprije je od njih pravila nakit, a kada se dovoljno uvježbala, počela je da ih niže i stvara prelijepu kreaciju.

Za ovo je bilo potrebno, ne samo puno strpljenja, već i puno LJUBAVI!

6300 metalnih otvarača bilo je potrebno da se izradi ova unikatna maturska haljina

Težina ove haljine nešto je veća od 2 kg. Pokreti u njoj nisu ni malo laki, morala je da se kreće vrlo oprezno a sjedenje je bilo gotovo nemoguće. Ipak, ona se nije zaustavljala, već je cijelu noć plesala u svojoj haljini, koja je privukla pažnju svih.

Službeni fotograf na maturi je bio toliko fasciniran da je ponudio da učenici izradi besplatne fotografije, kako bi i godinama kasnije imala uspomenu na svoju halajinu.

Kontaktirale su je čak i lokalne TV stanice! Ko zna, možda će u budućnosti nastaviti veliku karijeru kao modni dizajner.

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: