Objavljeno: 21.05.2015 u 11:57 | Svijet, Video, Vijesti | Komentara:

Ona izgleda kao normalna beba, no kada smo ovo vidjeli, krenule su nam suze na oči!

Postoji mnogo uzbudljivih stvari kada nova beba dolazi na ovaj svijet. Dječak ili djevojčica, najvažnija stvar svih roditelja je da njihova beba bude zdrava, odnosno da se rodi bez ikakvih problema.

Nažalost, kao što smo to vidjeli mnogo puta do sada, stvari uvijek ne idu prema planu, te se roditelji moraju pripremiti na sve.

Ova mala djevojčica pod imenom Audrina, zapanjila je cijelu medicinsku zajednicu. Naime, ona je rođena s dijelom svog srca koji se nalazi i kuca izvan njenih rebara.

Iako je stanje ove djevojčice jako srceparajuće, činjenica da se ona svim silama bori, te da je i dalje živa govori sve. Njena priča je prava inspiracija za sve roditelje i ljude širom planete.

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: