Objavljeno: 06.05.2017 u 11:08 | IT / Tech, Video, Zanimljivosti | Komentara:

Oduševit će vas genijalni trik na iPhoneu za koji niste znali (VIDEO)

Svaka pogreška u Appleovu kalkulatoru frustrirala bi korisnike iPhonea jer su sve morali početi ispočetka, ali ovaj jednostavni savjet ušparat će vam gomilu živaca u budućnosti.

mobitel-iphone

Kalkulator na iPhoneu zna biti prilično frustrirajuća aplikacija, osobito kad usred nekog računanja pogriješiš i moraš krenuti sa svime ispočetka. Naime, kalkulator na iPhoneu nema tipku backspace (brisanje), što je recimo uobičajeno na Androidima.

Međutim, mnogi od nas očito nisu znali za jednostavnu i iznimno genijalan način brisanja pogreške na iPhoneu. Sve što trebate napraviti je povući prstom preko brojeva koje ste napisali i jedan po jedan će se moći obrisati. Stvar radi sjajno, a s obzirom na oduševljenje koje je ovo izazvalo, očito je da velik broj ljudi nije znao za to.

Za sve je zaslužan tviteraš @censoredialogue koji je objavio viralni video s ovim jednostavnim savjetom koji će nam sigurno uštedjeti gomilu frustrirajućih zbrajanja računa u budućnosti.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: