Objavljeno: 08.08.2017 u 21:20 | Svijet, Video, Vijesti | Komentara:

ODMOR IZ PAKLA Porodica zalutala u sirotinjsku četvrt u potrazi za vodom, kriminalci izrešetali majku pred očima djece i supruga

Majka iz Velike Britanije upucana je pred očima svoje troje djece i supruga dok su bili na odmoru u Brazilu, nakon što je ‘krivo’ skrenula s ceste u sirotinjsku četvrt kojom vladaju kriminalci u potrazi za vodom.

brazil

Policajci su kazali kako je par s djecom putovao od Rio de Janeirea prema popularnom ljetovalištu Angra dos Reis, kada se pucnjava dogodila.

Skupina muškaraca navodno se približila njihovom automobilu te su obitelji da izađe iz automobila i otvorili vatru.

Žena identificirana kao 46-godišnja Eloise Dixon, upucana je dva puta u trbuh te je zaprimljena u bolnicu.

Tamošnji šef policije Bruno Gilaberte kazao je kako je obitelj pokušavala kupiti vodu.

- Cijela zabuna nastala je zbog jezične barijere. Završili su vozeći se prema Água Santa zajednici gdje su ih presreli kriminalci. Nisu razumjeli kad su im kazali da odmah napute to područje, te su nastavili voziti, a ovi su počeli pucati.

Fotografije objavljene na lokalnim televizijskim postajama pokazuju rupe od metka na vratima automobila i na naslonu za glavu.

Eloise je navodno bila na suvozačevom sjedalu, dok su tri djevojčice sjedile straga.

Lokalne novine O Dia pišu kako je obitelj ušla u područje koje kontrolira kartel Terceiro Comando Puro.

Žrtva je stabilno nakon što je morala biti hitno operirana poslije napada koji se dogodio u nedjelju poslijepodne, a policija traži napadače.

Britansko ministarstvo vanjskih poslova izvijestilo je kako je u kontaktu s lokalnom policijom i upozorilo turiste da se klone favela koje su vrlo opasna naselja zbog razine nasilja u njima.

Izvor: jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: