Objavljeno: 08.11.2017 u 13:30 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Očešala je cijeli parking, pa ponudila policajcu OVO: A tek kad su je izveli iz kola PUKLA JE BRUKA

Zaustavi vas policajac, a vi pokušavate da mu ponudite neki loš izgovor za brzu vožnju, a možda čak i novac, što je potpuno protivzakonito ali nekako očekivano – tako važi scenario za muškarce. Žene, s druge strane, prema sterotipima, iz ovakvih situacija izlaze na šarm. A njoj nije prošlo ni jedno ni drugo i pukla je bruka.

djevojka-parking

Policija iz Meksika pustila je na internet snimak hapšenja 18-godišnje Lorene Danijele Agire, nakon što je u toku vožnje uspjela da “zakači” cijeli red parkiranih automobila.

Preduzimljiva djevojka je odmah nakon zaustavljanja iz novčanika izvukla 100 pezosa, što mu dođe oko četiri funte, kako bi podmitila policajca. On je to odbio, ali ona je uporno pokušavala da mu tutne novac.

Ne znamo kako je tačno tekao razgovor, ali po daljim dešavanja jasno je da joj plan nije uspjeo. A onda su je izveli iz kola i djevojka je pokazala cijelu zadnjicu.

Na društvenim mrežama, koje su se usijale nakon puštanja snimka, većina pretpostavlja da je ovo bio posljednji pokušaj “mita”.

Mi bismo ipak rekli da je u pitanju nezgoda izazvana prekratkom haljinom. Da je znala da će je uskoro gledati cijeli svijet, vjerovatno bi napravila malo skromniji izbor.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: