Objavljeno: 08.08.2016 u 8:18 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Očajna majka objavila snimku smrti sina kao upozorenje: Ruke mi žude da ga zagrle svaki dan’

MAJKA 22-godišnjeg motorista koji je poginuo u stravičnoj nesreći objavila je video s posljednjim trenucima života njenog sina kako bi upozorila druge ljude.

bajker-nesreca

Beverly Clark, majka Lewisa Clarka koji je poginuo 30. kolovoza prošle godine na otoku Isle of Man rekla je kako joj “ruke žude da zagrle svog dečka svaki dan”.

Snimke s kamere na motoru zabilježile su udes u kojem je poginuo Lewis Clark koji je na natjecanje došao iz mjesta Pontefract u Zapadnom Yorkshireu.

“Jeste li ikada vozili na planinskoj cesti, osjećajući se slobodno?”. To je radio moj sin kad je poginuo u tragičnoj nesreći.

“Bio je nevin, radio je ono što je volio, vozio je svoj motor”, rekla je majka, prenosi Mail Online.

U nesreći je poginuo i motorist iz Njemačke čiji je motor proklizao. To je dovelo do velike eksplozije.

“Nije se natjecao niti je brzo vozio. Nije bio pod utjecajem alkohola ili droga. Putovao je na utrku. Kući se vratio tih, slomljen i mrtav. Moj sin, dvadesetdvogodišnjak, kući se vratio u lijesu”, očajna je majka.

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: