Objavljeno: 23.10.2014 u 12:36 | Featured, Video | Komentara:

NOVA MODA: Srednjoškolci se udaraju, ostaju bez kiseonika i padaju u nesvjest!

Učenik koji je određen da se onesvjesti najprije čučne i u tom položaju diše ubrzano. Potom ustaje, oslanja se na zid dok drugi đak rukama pritiska njegove grudi. Zbog smanjenog dovoda kiseonika u mozak tinejdžer pada u nesvjest. Ova bizarna igra popularna je među zagrebačkim srednjoškolcima.

Među đacima zagrebačkih srednjih škola postala je popularna igra padanja u nesvjest (Swoon Challenge). Učenici iz Prve ekonomske i škole Nikola Tesla kače video klipove na kojima se vidi kako se onesvješćavaju u učionicama.

Momci iz navedenih škola zabavljaju se tako da se međusobno guše, a dio razreda ih gleda i uživa u tom prizoru. Naravno svi oni imaju mobilne telefone kojim žele da zabilježe ovu situaciju.

Izvor: www.telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: