Objavljeno: 25.01.2017 u 11:54 | Slike, Video, Zanimljivosti | Komentara:

Noge ove mame duge su 130 centimetara: Kada vidite naredne slike, shvatićete koja je to DUŽINA!

Dužina nogu Karolin Artur je 130.8 centimetara. Dvostruka mama iz Melburna spada u grupu žena sa najdužim nogama na svijetu, ali nije prva na toj listi, 1.2 centimetra je dijeli od Ginisoovg rekorda koji drži Svetlana Pankratova.

najduze-noge (1)

Duge noge čine čak 69 procenata Karolininog tijela. Dugonoga mama je donedavno bila nepoznata javnosti, a onda je riješila da svijetu pokaže svoj posebni adut.

najduze-noge (2)

Iako je njena želja da obori Ginosov rekord, dužina njenih nogu joj to ne dozvoljava. Ipak, njen poziv da se i zvanično izmjere njene noge nije ostao neprimjećen.

najduze-noge (3)

Predstavnici Ginisove knjige uskoro će se sresti sa mamom Karolin, bivšim model, i utvrdiće broj centimetara.

najduze-noge (4)

Konkurentkinja joj je Svetlana koja je još kao tinejdžerka primjetila da će njene noge biti izrazito duge, ali koja je istakla da na njih nikada nije obraćala posebnu pažnju.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: