Objavljeno: 28.12.2017 u 20:35 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

NJU JE POLICAJAC UHAPSIO, A DOK JU JE PRIVODIO, ONA GA JE UGRIZLA: Potom su analizom pljuvačke saznali strašnu istinu!

Jedan policajac u Memphisu je obavljao svoju policijsku dužnost, a dok je privodio jednu razbojnicu, ona ga je ugrizla. Odmah je otišao da testira pljuvačku, a tamo je utvrđeno da je bila zaražena HIV-om i da mu je to prenijela.

ugriz-hiv

Svi su bili šokirani zbog toga, niko nije znao šta se događa. Policajac koji je samo vršio svoju dužnost je zaražen jer ga je ugrizla ova djevojka koja nije željela da ide u pritvor. Žena po imenu Dayton Smith je zaustavljena od strane policijskih službenika.

Kada su zatražili od nje vozačku dozvolu, ona nije imala validne dokumente kojima bi pokazala da je ona ta osoba. Potom su joj odlučili provjeriti automobil, a unutra su pronašli velike količine marihuane, kreka, kokaina, trave i drugih opojnih sredstava kao i veliku količinu novca. Odmah je sprovedena u stanicu, a tom prilikom je ugrizla policajca kojeg je zarazila.

Ovaj video zapis obavezno pogledajte:

Izvor: supersavjeti.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: