Objavljeno: 03.10.2017 u 21:06 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

NJIHOV PRVI PLES SU SVI GLEDALI U SUZAMA: Prijatelji su se vremenom razbježali, ali ona je ostala uz njega! Njihova priča će vas ostaviti bez teksta! (VIDEO)

Tri godine su Nataša i Robert Radojičić bili u vezi i počeli su sa pripremama za brak. A onda, usred tih priprema, Robert je doživio nesreću koja mu je promijenila život, a Nataša ni milimetar nije odstupila od njega.

vjencanje (1)

Prvi ples ganuo je sve

Prvi ples dvoje mladenaca bio je pod znakom pitanja, jer i Robert i Nataša su se pitali kako će zaplesati kada je on u invalidskim kolicima. Zato su donijeli odluku da prvi ples mlada odigra sa ocem. A onda, noć pred samu svadbu, riješili su da oni to mogu – i mogli su.

A pred samu svadbu desilo se još toga – mnogo pitanja diskretno upućenih Nataši, a sva u smislu da li je apsolutno sigurna da joj “to treba u životu”.

- To je jako ružno. Ljudi ne shvataju da to može svakome da se desi. To je samo jedan sekund. Svakome od nas u svakom trenutku može da se desi nešto slično, i ne bismo voljeli da nama okrenu leđa – glasio je Natašin odgovor. Potpuno na mjestu, a stvari koje su na mestu sve je teže čuti ovih godina.

vjencanje (2)

A nisu samo Natašini bližnji bili uvjereni da će, nakon što je shvatila da će Robert provesti život u kolicima, otići od njega. I ljekari koji su joj saopštavali vijest u potpunosti su očekivali da je to kraj njihove veze. Apsolutno nije bio, naprotiv – Nataša i Robert su već šest godina zajedno a rastanak im nije ni na kraj pameti.

- Čak i kada mi je bilo najteže, ni u jednom trenutku nije mi ni palo na pamet da bi mi možda bilo lakše bez njega. Od prvog dana kada sam ga upoznala znala sam da je to to i da je to jedini čovek za koga želim da se udam – izričita je Nataša. Prijatelji su se u međuvremenu razbježali, rijetki su ostali, a Robert zaključuje da je to bio odličan test prijateljstva. I rijetki su ga prošli.

Nataša je uvijek uz Roberta

A u porodici sa toliko ljubavi, prirodno dođe i želja o prinovi, a Nataša i Robert vrijedno rade na tome. U međuvremenu, Robert ima još jedan san, i to o paraolimpijadi i osvajanju prvog mjesta, za koju vrijedno trenira, a supruga je u svakom trenutku uz njega.

A na pitanje da li je za san o takvom uspjehu potrebna samo volja ili ipak još nešto više, Robert daje odgovor koji ujedno i objašnjava kakva to treba da bude ljubav koja može da prevaziđe baš sve.

- Potrebna je ovakva žena – zaključio je Robert.

Izvor: novi.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: