Objavljeno: 14.10.2016 u 10:57 | Ljepotice, Showtime, Slike, Video | Komentara:

Nisu stali sve dok nisu otkrili tko je: Upoznajte profesoricu koja je zaludjela internet (FOTO/VIDEO)

Otprilike tri tjedna nakon što se njezina zanosna figura prvi put pojavila na raznim digitalnim prostranstvima, neumorni internetski tragači napokon su otkrili identitet profesorice za kojom i danas uzdišu.

Profesorica matematike koju je krišom snimio neki učenik zove se Oksana Neveselaja, te nije Nizozemka kao što se to isprva pisalo po društvenim mrežama, već Bjeloruskinja iz Minska.

Naime, netko dovoljno uporan ”provalio” je njezin profil na Instagramu, pa se vjerojatno i sama lijepa Oksana iznenadila kada je vidjela koliko je u par dana stekla obožavatelja.

Trenutačno ih je 235 tisuća, a s obzirom na to koliko brojka raste iz sata u sat, neće začuditi ni ako ”fanova” uskoro bude preko milijun što će je učiniti jednom od najpopularnijih profesorica na svijetu.

Izvor: dnevnik.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: