Objavljeno: 23.03.2017 u 10:38 | Music, Showtime, TV, Video | Komentara:

NIKOLIĆEVA ZINULA OD ČUDA: Dječak koji ČITA MISLI otkrio kog je pola ANINA BEBA! (VIDEO)

U novom izdanju najpopularnijeg šou programa na svijetu ‘Ja imam talenat’ gledaoci Televizije Pink imaće priliku da ponovo na sceni vide one kandidate u čijim su nastupima uživali tokom prethodnih mjeseci.

ja-imam-talenat-foto

Među njima je i dječak koji posjeduje nevjerovatan talenat koji niko drugi nema – on može da čita misli, u šta su se uvjerili i članovi žirija.

Nakon što je, kako je sam rekao, uspostavio konekciju sa njihovim mozgovima, dječak je uspjeo da im pročita sve misli koje su im se vrzmale po glavi, što je šokiralo baš sve članove žirija, a ponajviše pjevačicu Anu Nikolić, koja je za njega imala specijalno pitanje.

“Stvarno znaš da čitaš misli? Je l’ možeš da mi kažeš da li očekujem djevojčicu ili dečaka?”, upitala ga je Ana i nasmijala kolege iz žirija.

Pogledajte:

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: