Objavljeno: 19.06.2014 u 12:20 | Ostalo, Video | Komentara:

NEVIĐENA PRIKAZA: Pogledajte šta je ovaj čovjek napravio od svog tijela (VIDEO)

Kada nečije interesovanje za tetovaže postane zavisnost, i kada nastavi da se tetovira od glave do pete dok ne prekrije svaki dio svog tela, on to radi znajući da će ljudi na javnim mjestima zuriti u njega i pitati ga o tetovažama.

Rico the Zombie (Rick Genest) je čovek sa najviše tetovaža na svijetu. Razlog zbog kog se tetovira i zbog kog je cijelo tijelo prekrio tetovažama je vrlo jednostavan: želi da bude interesantniji! Ali postoje momenti u njegovom životu kada bi želio da prekrije svoje tetovaže.

Upoznajte se sa Dermablend Proffesional, kompanijom koja proizvodi šminku za prekrivanje, tako moćnu da Rico the Zombie postaje Rico the Smith – sasvim običan građanin svijeta bez tetovaža! Doduše sa pirsingom na licu.

Ovaj video od prije nekoliko godina pokazuje svu moć njihovog proizvoda i zaista predstavlja jednu od najefektnijih reklama koju ćete ikada vidjeti kada je u pitanju šminka!

Pogledajte video:

Izvor: nadlanu.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: