Objavljeno: 24.09.2017 u 21:19 | Film, Showtime, Slike, TV, Video | Komentara:

NEKADA MAČO BRKA, A DANAS… Iznenadićete se kako sada IZGLEDA Vukašin iz Srećnih ljudi (FOTO)

Glumac Desimir Desko Stanojević ostao je upamćen po ulozi Vukašina Golubovića u kultnoj domaćoj seriji ‘Srećni ljudi’. Desimir je tu tumačio mačo lika koji voli, bije i pije. Preciznije, tipičnog balkanskog mužjaka.

vukasin

Serija “Srećni ljudi” ima 70 epizoda, kao i novogodišnji specijal u trajanju od 45 minuta. Serija je snimana i emitovana u periodu od 1993. do 1996, godine i opisuje život porodice Golubović u tom teškom periodu.

Desimir Stanojević je rođen 7. oktobra 1950. godine u Nišu. Igrao je u narodnom pozorištu u Nišu od 1970. do 1990. godine, a od 1991. u pozorištu na Terazijama u Beogradu.

U pozorištu na Terazijama poznat je po ulogama : Kalče u “Ivkovoj slavi”, Tevje u “Violinisti na krovu, Zorba u “Grku Zorba”, Laki Topalović u “Maratoncima”

Desimir danas ima 66 godina i izgleda ovako!

desko

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: