Objavljeno: 17.08.2016 u 14:39 | Video | Komentara:

NE ZNA DA IDE UŽIVO: Komentator RTS-a POKIDAO! Ples zbog POBJEDA Srba je NAJLUĐI klip iz Rija(VIDEO)

Kako da se čovjek ne raduje kada je 16. avgust bio magičan za srpske sportiste na Olimpijskim igrama u Brazilu?

ples-voditelja

Pesimisti će reći “konačno”, a racionalisti da “nije moglo pretjerano bolje”. Kako bilo, Srbija se veseli zbog uspjeha svojih sportista na Olimpijskim igrama u Riju – Štefanek je zlatan, Španovićka je ušla u finale, a vaterpolisti su ponovo oni stari i u polufinalu su baš kao i odbojkašice i košarkašice velikog srca.

Njihovim podvizima se radovao i komentator RTS-a Miloš Krivokapić koji je sa lica mjesta komentarisao u pauzama četvrtfinalni meč vaterpolo turnira u kojem je reprezentacija Srbije pobijedila Špance sa 10:7. “Delfini” su pokazali zašto važe za najveće favorite za zlato, a Krivokapić je sebi dao oduška. Zaplivao je i on u studiju u Riju, zaplesao, radovao se, otkačio…

Kako da se čovjek ne raduje kada je 16. avgust bio magičan za srpske sportiste na Olimpijskim igrama u Brazilu?

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: