Objavljeno: 06.03.2018 u 19:50 | Showtime, TV, Video | Komentara:

Natjecateljica šokirala gledatelje popularnog kviza

Na samom početku pokazala je da ima popriličnu tremu, a na pitanje kakvo joj je opće znanje, Charan je rekla: ‘Pa, opće…’

djevojka-kviz

Potjera je zanimljiva natjecateljska emisija koja se emitira i u Hrvatskoj. Vrlo često nas natjecatelji znaju zabavljati. Katkada svojim znanjem, a najčešće nam ostaju u pamćenju natjecatelji koji ne znaju previše. Natjecateljica iz engleske verzije “Potjere” postala je vrlo popularna nakon svojeg nastupa.

Voditelj engleske verzije kviza je glumac i voditelj Bradley Walsh koji je ostao iznenađen natjecateljicom Charan. Na samom početku pokazala je da ima popriličnu tremu, a na pitanje kakvo joj je opće znanje, Charan je rekla: “Pa, opće…” Nije se proslavila nastupom jer je na sva pitanja, osim jednog, odgovorila: “Dalje!”

Walsh se pokušao našaliti na kraju prvog kruga i rekao joj je: “Pa, mislim da na neka pitanja niste odgovorili.” Iako je odgovorila na samo jedno pitanje, Charan je prošla u drugi krug s osvojenih 1000 funti. U drugom krugu uzela je nižu ponudu, od 500 funti. Charan je odmah ispala i stekla nevjerojatnu popularnost.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: