Objavljeno: 03.06.2014 u 13:59 | Video | Komentara:

Nastup koji je publiku ostavio bez daha

Ne znamo da li ste ovo već vidjeli, ma ako i jeste pogledajte još jednom. Miyoko Shida Rigolo nastupala je u Španjolskoj u nekom od onih silnih talent emisija i sve ostavila bez daha.

Niti žiri ni publika nisu disali dok je ona izvodila svoju točku. Sve započinje s jednim perom, a onda slaže grane, njih 14 u savršenu konstrukciju balansa. I na kraju svu tu konstrukciju postavi na zadnju granu. Jednostavno za ne povjerovati da je ovo uistinu moguće. Da je netko pričao vjerojatno bi svi odmahnuli rukom i reki, ma daj.

Kakav savršeni talent za koncentraciju i balans. Očito se svatko rodi s nekim talentom. Jeste li pronašli što je to vaš talent?? Tko zna što to bi bilo, možda nešto jednako spektakularno!

Izvor: lifex.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: