Objavljeno: 06.10.2016 u 11:50 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Nasilnik pogodio profesora šakom u glavu, razredne kolege ga naglavačke izbacile sa sata (VIDEO)

Neimenovani učenik tehnološkog instituta u ruskom gradu Nerjungriju bit će po hitnom postupku izbačen iz škole zato što je ponedjeljak udario svog profesora šakom u glavu.

nasilnik-razred

Incidentu je prethodio sukob oko slušanja glazbe na satu, odnosno to što je učenik odbijao skinuti slušalice s ušiju unatoč tome što je profesor to više puta od njega zatražio.

Jednom nakon što mu je prekipjelo, profesor je slušalice prilično grubo s učenika skinuo sam, na što je mladi nasilnik odgovorio napadom.

Šaketanju u razredu tu nije bio kraj, pa snimka otkriva i to da su školske kolege stale u obranu profesora, odnosno da su mladog nasilnika izbacile sa sata.

Naknadno se doznalo i to da je učenik i ranije bio sklon problematičnom ponašanju. Tako su ruski mediji prenijeli tvrdnju da je jednog profesora gađao stolicom, ali i da se fizički sukobljavao s kolegama čim mu nešto ne bi bilo po volji.

Disciplinski je postupak pokrenut i protiv učenika koji se hihotao i snimao tučnjavu, pa postoji mogućnost da će već za koji dan i on morati potražiti edukaciju u nekoj drugoj školi.

Izvor:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: