Objavljeno: 26.02.2016 u 21:31 | Lifestyle, Moj Dom, Video | Komentara:

Naprskala je lak za kosu na zid. Zbog ovog trika su joj žene širom svijeta zahvalne

Noćna mora za svakog roditelja su išarani zidovi. A koje dijete to nije bar jednom uradilo? Ipak, nevolja tek nastaje kada shvatite da je vaš mališan koristio upravo one markere koji se teško skidaju.

Mada, ništa nije nemoguće, a to su pokazale i mame sa jedne australijske fejsbuk grupe gdje su otkrile jedan zaista čaroban trik za skidanje permanentnih markera.

Nećete vjerovati, ali riječ je o običnom laku za kosu.

Naime, jedna mama je na fejsbuk grupi objavila video na kome demonstrira čudeesnu moć laka za kosu. Jednostavno je prsnula na išarani zid, a zatim laganim pokretima čistom krpom skinula mrlju.

Tako je lako!

A lak za kosu možete upotrebiti i za mrlje na garderobi, jednostavno naprskajte, a zatim stavite u veš mašinu da se opere.

Imate li vi neki savet? Kako skidate mrlje sa garderobe?

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: