Objavljeno: 09.06.2017 u 12:49 | Slike, Video, Zanimljivosti | Komentara:

Nakon drugog porođaja primjetila je nešto čudno na nosu: Od tada NIJE PRESTAJAO DA RASTE, a onda se desilo ČUDO

Pamela je sve do tinejdžerskog doba izgledala besprijekorno. Onda su počeli sitni problemi sa kožom, ali sve je eskaliralo nakon drugog porođaja. Tada je primjetila da joj se nos promijenio, i od tada stvari poprimaju čudan tok.

pamela-veliki-nos (2)

- Do 15. godine imala sam divnu kožu. Onda je sve počelo da se mijenja. Počelo je sa aknama, a bivalo je sve gore i gore. Onda sam rodila drugo dijete i nedugo potom primjetila da mi se oblik nosa mijenja. I od tog trenutka nije prestao da raste – priča očajna Pamela koja je spas potražila u emisiji “Doktori”.

pamela-veliki-nos (1)

- Zbog njega sam prestala da izlazim iz kuće. Spriječio me je da radim toliko stvari u kojima bih uživala. Mora da postoji lijek za ovo, jednostavno mora da ga bude – očajna je ova žena.

Ispostavilo se da Pamela pati od stanja po imenu rhynophyma, koji je uzrok nabreklog, crvenog nosa po kome se javljaju mjehurići. Uglavnom je ovo uzrok netretirane rozacee.

pamela-veliki-nos (3)

Ekipa emisije riješila je da joj izađu u susret i dobila je besplatne tretmane.

Pamela je konačno vratila osmjeh na lice, i sada, kako kaže, bez problema radi sve čega se do sada plašila.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: