Objavljeno: 25.06.2017 u 12:34 | Slike, Video, Zanimljivosti | Komentara:

NAJSTRAŠNIJA LJUBAVNA PRIČA IKADA: Kada čuju za nju, ljudi se IZBEZUME, a potpuno je ISTINITA (FOTO)

Nekada stvarnost zna da donese jezivije priče od fikcije. To je slučaj sa životnom pričom Blanš Monije, djevojke iz Francuske koja je 24 godine provela u zatočeništvu u zaključanoj sobi, gdje je živela u sopstvenom izmetu i otpadu.

zatocena-djevojka (1)

Pismo je bilo upućeno načelniku policije, i glasilo je otprilike ovako: “Imam čast da vas obavijestim o izuzetno ozbiljnoj pojavi. Riječ je o ujsedelici koja je zaključana u kući gospođe Monije. Žena je izgladnjela i proteklih 25 godina živi od otpada, u sopstvenoj prljavštini”.

Ovo pismo je zapanjilo policiju. Kada su otišli na lice mjesta, zatekli su anoreksičnu Blanš Monije koja je ležala u gomili smeća na kauču, u sobi na spratu.

Težila je svega 25 kilograma, a imala 49 godina. Krila se ispod čaršava, preplašena. Nije vidjela ni zračak sunca pune 24 godine.

Jedan svjedok otkrića nesrećne žene zapisao je sljedeće:

“Odmah po ulasku u sobu otvorili smo prozor, i to uz velike poteškoće jer je tamne zavjese prekrivao debeli sloj prašine. Sa prvim zracima svjetlosti koji su se probili, vidjeli smo tijelo koje leži na krevetu, pokriveno prljavim ćebetom. Radilo se o gospođici Blanš Monije. Nesrećna žena ležala je kompletno gola na madracu od trule slame. Oko nje bile su gomile trulog mesa, povrća, ribe i hljeba. Našli smo i nešto školjki, ali i buba koje su hodale po njoj. Smrad je u sobi bio nepodnošljiv, te nismo mogli da ostanemo kako bismo odmah izvršili uviđaj”.

Njena majka, gospođa Monije (75) sjedila je potpuno spokojno u dnevnoj sobi. Ona i djevojčin brat privedeni su na informativni razgovor, a Blanš je odmah odvedena u bolnicu, na ivici smrti.

Jeziva ljubavna priča

Tokom istrage, jeziva istina je isplivala na površinu. Kada je Blanš imala 25 godina, njena majka saznala je da joj je kćerka u tajnoj ljubavnoj vezi sa starijim advokatom. Zabranila joj je da nastavi odnos sa njim, i majka je skovala plan kako da osigura da se romansa neće nastaviti.

Zaključala je sopstvenu kćerku u sobu sve dok ova ne popusti i ne pristane da odustane od advokata. Blanš nije željela da se odrekne svog dečka.

Nastavak na sljedećoj strani…

Sljedeća stranica

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: