Objavljeno: 30.09.2015 u 11:51 | Slike, Video, Zanimljivosti | Komentara:

NAJLUKSUZNIJI KRUZER NA SVIJETU: 56.000 tona čistog plutajućeg bogastva i zadovoljstva

Teško je povjerovati da će brojne komponente ovog broda za godinu dana predstavljati cjelinu koja će činiti 56.000 tona čistog plutajućeg bogastva i zadovoljstva.

Seven-Seas-Explorer (1)

Na svom prvom putovanju, koje je planirano za 20. jul. 2016. godine, “Regent Seven Seas” će putovati od Monte Karla do Venecije. Na brodu će se nalaziti 542 člana posade i 750 srećnih putnika.

U međuvremenu, dok čekamo da se napravi, kompanija u čijem je vlasništvu ovaj luksuzni kruzer nagovjestila nam je sa par fotografija i videa šta putnici mogu da očekuju.

Seven-Seas-Explorer (2)

Prvo, putnike će svakako oduševiti kupatila koja su u svakom slučaju netipična za obične kruzere čiji konstruktori gledaju da uštede svaki raspoloživi centimetar. Ali ne i na “Regent Seven Seas”, tu se prostor nije štedio.

Kada za kupanje je u punoj veličini, tuš je za dvoje, a dupli lavaboi i blistavo sjajne mermerne pločice će krasiti kupatila na ovo kruzeru.

Zatim, tu su spavaće sobe sa pogledom na more i balkonom. Posteljina u kojoj će putnici spavati je napravila kompanija koja već decenijama pravi posteljinu za rimokatoličkog poglavara.

Seven-Seas-Explorer (3)

Prema riječima predsjednika kruzera, Džejsona Mantague, “enterijer će oduzimati dah”.

- Biće to najluksuzniji brod koji je ikada isplovio – obećao je Džejson.

Pored velikog broja restorana i barova, na kruzeru će se nalaziti bazeni, teretane, spa centri i još mnogo toga što će boravak na njemu učiniti nezaboravnim.

Seven-Seas-Explorer (4)

Više informacija o ovom brodu možete vidjeti na njegovom oficijalnom sajtu sevenseasexplorer.co.uk.

Izvor: blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: