Objavljeno: 30.06.2016 u 8:01 | Featured, Video | Komentara:

Na prvi pogled, samo obična porodična fotografija, ali kada pogledate DESNI UGAO, srce će vam stati!

Bila je to ogromna tragedija za ovu porodicu! Stefani Vajt bila je kod kuće sa svojom djecom. Njena 14-mesečna kći Kamil iskrala se iz sobe i otpuzala do bašte gde se, nažalost i udavila, upavši u bazen.

porodica

Za svaku porodicu, ovo je nepodnošljiv gubitak. No, umjesto da žale njenu smrt, oni su odlučili da slave njen život!

Ove godine, bio bi proslavljen njen deveti rođendan, ali umjesto toga, po osmi put biće proslavnjem njen život!

“Njen rođendan je jedan od dana, kada ne želim da tugujem, već da proslavim što je Kamil bila dio mog života!” rekla je njena majka.

Članovi Kamiline porodice dele njene fotografije na društvenim mrežama sa jednom molbom: Na njen rođendan želeli su da učine nešto potpuno nesebično.

Tradicija je brzo proširila i postala viralni fenomen. Bez obzira kako mala, svaka akcija je važna, kaže mama Stefani. Puštali su balone, slikali se zajedno sa Kamilinom fotografijom u kadru…

“To grije moje srce i osjećam da ima svoju svrhu”, kaže majka. “Ispunjava me osjećaj da je ona još uvijek tu negde, oko nas.”

Pogledajte ovu dirljivu priču:

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: