Objavljeno: 17.09.2017 u 10:00 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Na ovoj fotografiji se samo mladenci smiješe: Svatovi gledaju u drugom pravcu POTPUNO UŽASNUTI, a kada čujete razlog biće vam jasno ZAŠTO

Slika sa venčanja sa mladencima i svatovima na okupu je obavezna na svakom vjenčanju, i uvijek izgledaju isto, gdje god da su nastale. A ova slika potpuno odskače od tog obrasca – dok mlada i mladoženja blaženo gledaju u objektiv, ostalima se na licu oslikava čisti užas.

vjencanje-slika

Ova scena odigrala se na jednom vjenčanju u Alabami a kadar je zabilježila fotografkinja Lesli Holingsvort. Ona je toliko predana svom pozivu da je zbog dobrog kadra iskoračila na ulicu i krenula da škljocne dugme aparata. I na njenu sreću, u blizini se zatekao mladin otac, jer Lesli nije bila svjesna da ka njoj u punoj brzini ide automobil. Otac je reagovao na vrijeme i gurnuo Lesli u stranu, pa je tragedija izbjegnuta.

Sve se dobro završilo i niko nije povrijeđen, a mladenci možda nemaju savršenu sliku, ali imaju priču o kojoj bruji svijet.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: