Objavljeno: 27.11.2016 u 10:39 | Ostalo, Video | Komentara:

Muslimanka u džamiji zazvala Isusa Krista za vrijeme tsunamija – evo što se dogodilo!

Slava svih ovih čudesa je samo u Gopodinu Isusu Kristu koji u najvećim patnjama pokazuje svoju milost prema onima koji Ga traže!

muslimanka

Hayati je bila muslimanka prije katastrofe koje je prouzrokovao tsunami u njezinom selu u Indoneziji. Prije same katastrofe sanjala je čudan san. Odmah je shvatila da je riječ o upozorenju jer potres je pogodio selo odmah nakon tsunamija. Bježali su kako bi spasili svoje živote skupa s drugim sumještane, premda je za neke bilo prekasno. Osjećajući se kao da ih je izdala sva nada, ušli su u džamiju te zazvali Isusove ime te nastavili moliti kako to kršćani čine. Čudom je spašena, skupa sa sumještanima od tsunamija koji ih je okruživao. Od tog dana postala je sljedbenik Isusa Krista. Činjenica da islamski militanti čeznu kako bi ubili bivše muslimane koji danas svjedoče o Isusovoj moći je dokaz da u sebi imaju istu mržnju prema Kristu kao i oni koji su ga razapeli.

No ti mrzitelji Boga ne mogu ništa kako bi zaustavili silu Njegovog uskrsnuća jučer, kao ni danas, a upravo ta sila može ih podići iz duhovnog mrtvila u život po vjeri u Isusa Krista (Efežanima 2,1), upozorava novizivot.com.

Čudesa u muslimanskom svijetu

U ovom trenutku, dok na Bliskom istoku vlada potpuni kaos, na tisuće ljudi, mahom muslimana prelazi na kršćanstvo. Najzanimljivije u ovoj priči je to da velika većina ljudi svjedoči da su u snovima i vizijama vidjeli Isusa Krista koji je uzrok njihova obraćenja. I CBN News zbog velikog broja svjedočanstava koji svjedoče isto ovu pojavu naziva masovnim fenomenom koji se događa diljem muslimanskog svijeta.

‘Jedne večeri dok sam ležala u krevetu, sanjala sam san. Bilo je to svijetlo koje mi je govorilo. Nazvao me imenom i rekao: ‘Dođi k meni, predaj mi se, ja ću te spasiti.’ Ali ja nisam razumjela tko je to. Sedam mjeseci nakon tog događaja moja majka i ja prešle smo na kršćanstvo, slijedimo ga cijelim svojim srcem. Sada shvaćam da je u mom snu bio Isus. On nas je bio pozvao da mu predamo život’, svjedoči jedna djevojka iz Irana u prilogu.

Drugo svjedočanstvo jednog muslimana, također iz Irana koji je vidio Isusa u snu govori: ‘Bio je to čovjek u bijelom, imao je krunu i ožiljke po licu, pokazao mi je raj. Bio je to san koji je promijenio moj život’ kazao je.

Više pogledajte u prilogu:

Izvor: dnevno.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: