Objavljeno: 28.01.2018 u 11:32 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Misterija i dalje traje: Ovo su posljednji sati ubijene majke i uzorne supruge koja je vodila dvostruki život kao porno zvijezda

Žitelji američke države Alabama i dalje su u nevjerici zbog smrti Ketlin Don Vest (42), uzorne majke i supruge za koju je otkriveno da je u tajnosti vodila dvostruki život kao zvijezda sajtova za odrasle.

ketlin-don-vest

Tijelo Vestove, pod “umjetničkim” imenom Kiti Ket Vest, pronađeno je kraj kuće u kojoj je živjela sa suprugom Vilijamom i kćerkom (12). Pored tijela su se nalazili mobilni telefon žrtve i flaša apsinta.

Policija je došla u posjed snimka na kojem se vidi kako Ketlin u društvu supruga nekoliko sati prije ubistva ulazi u prodavnicu u kojoj kupuje viski i apsint.

Vestova na snimku djeluje opušteno i zadovoljno, baš kao i njen suprug koji ju je u jednom trenutku čak i potapšao.

- Ušli su u prodavnicu izlgedajući kao da im je prvi sastanak. Samo su se smješkali. Sve je izgledalo normalno – izjavila je Stejsi Oglesbi, radnica prodavnice, prenosi Inside Edition.

Ketlin Vest vodila je tajni život kao vrlo popularna “kugarka”, odnosno dama koja voli daleko mlađe momke.

Na društvenim mrežama objavljivala je provokativne snimke pod imenom Kiti Ket Vest, a ukoliko bi se neko zainteresovao da je gleda u još slobodnijim scenama, plaćao bi joj pretplatu 12 eura mjesečno.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: