Objavljeno: 22.10.2014 u 11:52 | Ostalo, Video | Komentara:

Mislili su da će navečer gladni u krevet, no onda se dogodilo nešto što će pamtiti cijeli život

Jack Vale je jedan od najpoznatijih šaljivdžija i komičara na Youtubeu. Međutim, postoji jedna stvar koju uvijek shvaća previše ozbiljno, a to je biti dobar otac te postavljati prave primjere za svoju djecu.

Kada mu je njegov 15-godišnji sin rekao da želi potrošiti svoj rođendanski novac na beskućnike i ljude koji su gladni, Jack je bio izuzetno ponosan na svog sina. Ipak, on nije htio propusititi priliku da snimi video koji zaista dira u srce te tako postavi veliki primjer za sve ostale.

Jako smo dirnuti kada vidimo da neko ovako mlad razumije i shvaća važnost pomaganja ljudima. Ovaj video će vam sigurno izmamiti osmjeh na lice:

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: