Objavljeno: 30.07.2017 u 11:24 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Mislila je da je Jovan čovjek njenog života: A onda je saznala njegovu JEZIVU, KRVAVU tajnu…

Kada je ova mlada učiteljica na plaži na Floridi upoznala čovjeka po imenu Jovan, bila je uvjerena da je pronašla čovjeka svog života.

kendi-jovan

Kendi je, kaže, odmah pala na njegove čari. Bio je razgovorljiv, prijatan, nježan, šarmantan i duhovit. Veza je brzo postala ozbiljna, pa su se preselili u Sent Pitersburg na Floridi i otpočeli zajednički život.

- Taman sam postala umorna od traženja druge polovine i mislila sam da se to nikada neće desiti, a onda je on ušao u moj život – prisjeća se Kendi početka veze sa čovjekom po imenu Jovan Kolijer.

- Prošla sam kroz mnogo nevolja do tog trenutka. Između ostalog, ostala sam bez mnogo članova porodice. A Jovan mi je već prvog dana rekao da su mu roditelji poginuli u saobraćajnoj nesreći i da mu fali porodica. Mislila sam da je to prst sudbine – priča Kendi. A mnogo kasnije se ispostavilo da to jeste istina, ali da Jovan nije napomenuo da govori o roditeljima koji su ga usvojili.

Sve je teklo glatko do 2009. godine, kada je Kendi pronašla Jovanov profil na sajtu specijalizovanom za traženje partnera za neobavezni se*s. Tada mu je naredila da se iseli iz kuće. Jovan ju je preklinjao da se predomisli i pomiri se s njim. Kendi je, s druge strane, tražila utjehu u mješavini alkohola i lijekova za smirenje. A onda ju je Jovan presreo na ulici i napao je nožem i tada ga je tužila i zahtijevala sudsku zabranu prilaska.

- Spavala sam po dva sata noću, a ostatak vremena drhtala i čekala kada će da upadne i ubije me – kaže Kendi medijima. Mjeseci su prolazili, a onda je čula da se Jovan objesio u nekom hotelu u Orlandu. Kendi se prisjetila da se on u međuvremenu ponovo povezao sa svojom biološkom majkom pa je riješila da provjeri da li ona zna nešto o tome.

- Pozvala sam broj njegove majke i očuha. Javio se očuh i kada sam ga pitala da li zna nešto o Jovanu, uslijedila je kratka pauza a onda me je pitao da li ja uopšte znam za ubistva – kaže Kendi i dodaje da je bila u šoku jer nije imala pojma o čemu on govori.

I onda je čula punu istinu.

Jovan se uopšte nije zvao tako već Piter Cimer. Četiri godine je kao maloljetnik proveo u zatvoru zbog ubistva svojih roditelja i mlađeg brata u Viskonsinu. Tada je imao 14 godina. Onda je saznala i da je optužen i za to da je 2010. godine svojoj bivšoj djevojci na kućnu adresu poslao mrtvu svinju a njene slike okačio na po*no sajt. Zbog toga je služio tri godine zatvora. I to nije bilo sve. U 2015. godini je Piter optužen da je se*sualno zlostavljao tri žene, od kojih mu je jedna u to vrijeme bila vjerenica, a za te optužbe je uspjeo da se nagodi pa je proveo svega tri mjeseca za ta zlodjela.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: