Objavljeno: 05.02.2017 u 12:28 | Ljepotice, Showtime, TV, Video | Komentara:

Meksikanka u sportskoj emisiji pokazala tetovažu na intimnom mjestu i sve zaprepastila (VIDEO)

Meksikanci znaju kako da im sportske emisije budu gledane. Urednici emisija se na mnoge načine trude da povećaju gledanost.

meksikanka-emisija

U sportskoj emisiji “Noć fudbala” zvijezde nisu bili nogometaši koji su proteklog vikenda zabijali golove širom Meksika, već voditeljica Claudia Guajardo koja je pokazivanjem tetovaže u intimnom mjestu sigurno pomogla da se poveća gledanost televizije.

U svom showu ona je na zaprerštenje mnogih prvo zadigla haljinu i pokazala zanimljivu tetovažu na intimnom mjestu

Istog dana Claudiji se povećao broj pratilaca na Instagramu, a emisija “Noć fudbala” dobila na gledanosti, bez obzira što na pojedinim susretima nije postignut nijedan gol proteklog vikenda, što je zaista rijedak slučaj u Meksiku i bolji poznavatelji nogometa ne pamte kada se to dogodilo.

Najnepopularniji rezultat je bio na čak dvije utakmice između Pachuce i Toluce te Monterraya i Leona.

Pogledajte show Claudije:

Izvor: avaz.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: