Objavljeno: 07.08.2014 u 11:03 | Ostalo, Video | Komentara:

MEGA BILDER: Brazilac “napumpao” bicepse uz pomoć smrtonosnog koktela!

Bodibilder Arlindo de Suza (43) rizikuje život da bi “napumpao” mišiće. Ubrizgavanjem potencijalno smrtonosnog koktela ulja i alkohola, on je dobio bicepse obima 74 centimetra, najveće u Brazilu.

Tečnost mu daje otečen izgled koji Arlindo smatra privlačnim i muževnim, iako je svjestan da je u opasnosti od ozbiljne infekcije.

“Moj prijatelj Paulinjo je umro od ovoga. Obojica smo uzimali ulje, ali on je prešao granicu. Ne savjetujem nikome da ovo radi” rekao je Brazilac.

Obožavatelj Švarcenegerovih filmova koji nosi nadimak Planina ranije je uzimao steroide, hormone i vitamine za konje.

“Ulje mi je ponudio poznanik iz teretane. Ubrizgao sam ga i biceps mi se istog trenutka povećao. Moram da pazim gdje zabadam iglu jer su pojedinim neiskusnim korisnicima amputirane ruke” objašnjava Arlindo koji je neoženjen i živi sa majkom.

Izvor: pressonline.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: