Objavljeno: 14.01.2018 u 12:45 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

MEĐUNARODNA SVEMIRSKA LAŽ: Snimak uživo sve dokazao, naknadna reakcija astronauta nije pomogla

Pojavio se snimak koji prikazuje tri astronauta koji govore u prenosu uživo unutar svemirske stanice. Ali, dok se opraštaju od Zemlje, ekran se se zamagljuje, dok pozadina ostaje ista. Trenutak kasnije, snimak se siječe.

astronauti

Činjenica da se problemi sa emitovanjem dešavaju samo kada su astronauti u pitanju ide u prilog onima koji govore da se te scene zapravo snimku u studiju.

“Ovaj mali problem na kraju snimka je je pospješio teorije koje se već godinama pominju – da Međunarodna svemirska stanica nije stvarna, već da ono što zapravo vidimo na snimcima uživo nije ništa drugo do astronauti koji stoje ispred ekrana u studiju”, rekao je Tajler Glokner, lovac na vanzemaljce koji je snimio dva astronauta.

“Ono što mnogi ljudi ističu je da, na kraju snimka, ne nestaje čitav kadar već samo astronauti, što je nelogično, osim ako teorije nisu tačne”, dodao je on.

Tajler je dodao i da on vjeruje da je Međunarodna svemirska stanica stvarna, ali da ovakve stvari samo pojačavaju misteriju i famu koja se oko pomenutih teorija stvara.

Ovo nije prvi put da se pojavljuju “dokazi” za teorije ovog tipa. Još jedan lovac na vanzemaljce je iznijeo hipotezu da je Međunarodna svemirska stanica lažna kada se pojavio snimak na kom se čini da neki od astronauta nose privjezke.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: