Objavljeno: 21.05.2017 u 11:41 | Slike, Video, Zanimljivosti | Komentara:

Mama i kćerka su IZNENADA PREMINULE: A onda je baka pogledala sliku nastalu tog dana i VIDJELA ČUDO

Hana Simons je 25. aprila ove godine poginula u automobilskoj nesreći. Sa njom su u kolima bile njena devetomjesečna kćerkica Alana i prijateljica Lorin Buto. Sve tri su poginule.

nesreca-andjeo-foto (1)

U isto vrijeme dok se dešavala nesreća, na istom autoputu bila je i Anisa koja je žurila na posao. Zbog nesreće se saobraćaj ukočio pa je izašla i fotografisala mjesto nesreće da bi šefu dokazala da ima dobar razlog za kašnjenje. U tom trenutku nije znala detalje nesreće, bilo joj je bitno samo da na poslu nema problema zbog kašnjenja.

Tek kada je na vijestima čula sve detalje i da je troje života izgubljeno, pogledala je sliku malo pažljivije i – osjetila žmarce.

Slika je završila na internetu i postala viralna. Hanina majka, kao i većina ljudi, vjeruje da je ovo anđeoski znak.

nesreca-andjeo-foto (3)

- Anisa mi je dala poklon koji niko drugi nije mogao – rekla je medijima majka nesrećno nastradale žene. Ona je tu sliku uramila i čuva je u centralnom mjestu u kući, kao dokaz da su njena kćerka i unuka otišle na neko bolje mjesto.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: