Objavljeno: 27.12.2014 u 10:08 | Music, Video | Komentara:

MALI GOSPODIN: Pavle svojim glasom i nastupom rasplakao publiku! (VIDEO)

Publika i žiri su potpuno oduševili njegovim nastupom, a neki su se čak i rasplakali.

Maleni Pavle Vasiljević koji ima samo šest godina pjevao je pjesmu Željka Joksimovića “Ima nešto u tome što me nećeš” i sasvim zasluženo osvojio svih 5 glasova.

Pavle je nastupio u odijelu sa leptir mašnom. Svojim glasom je oduševio sve u studiju, a na pitanje voditeljke da li se umorio, Pavle je hrabro odgovorio: “Ne!”

Publika je oduševljena njegovim nastupom, a neki su se čak i rasplakali.

Hari je uživao, i zato je dugo ostao dole, tj nije glasao do samog kraja: “On je za 6 stvarno! U ovim godinama ovako da pjeva. Svaka čast, stvarno! Nevjerovatno…”

Milan je primijetio da je Pavle od samog starta miljenik publike jer je očigledno vanserijski talenat, a i najmlađi je: “Očekivao sam da će se pokloniti na kraju i poklonio se”.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: