Objavljeno: 28.02.2017 u 12:16 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Majka ostavila djecu preko SMS poruke, sin klečao od boli u studiju (VIDEO)

Gospođa gledateljima predstavljena kao Nunzia iskazala se u subotu u talijanskom showu ‘Imaš poštu’ kao osoba srca hladnijeg od leda, a suze koje je u studiju njezin sin Cristian isplakao ostavile su malo koga ravnodušnim.

cristian

Ukratko prepričano, Nunzia je Cristiana (21) i njegovu mlađu sestru Caterinu (18) napustila prije tri godine, i to preko SMS poruke koja je sadržala tek par rečenica, između ostalog i napomenu djeci da je ne traže.

Unatoč nožu zabodenom ravno u dušu, Cristian od voljene majke ipak nije odustao, te je nedavno zatražio pomoć od autorice showa Marije De Filippi, koja je Nunziju naposljetku i pronašla.

Nažalost, prvi trenuci ponovnog susreta majke i sina bili su toliko brutalni da nije manjkalo suza, a prve i vrlo gorke je pustio upravo Cristian kojemu je Nunzia, u pratnji svog novog dečka Giovannija, ponovo poručila da s njim i njegovom sestrom više ne želi imati ništa.

Cristiana je to doslovno bacilo na koljena, a uz njega je u plač briznula i njegova djevojka Lucy, s kojom čeka dijete i koju je silno želio predstaviti majci.

U tome je na kraju i uspio, ali tek nakon što se Nunzija povukla iz studija i otišla se posavjetovati s dečkom. Gledatelji su zagrljaj majke i sina pozdravili pljeskom, međutim bilo bi potpuno pogrešno reći da su Nunziji trenutačno sve oprostili.

Naime, u međuvremenu su doznali da su djeca odrastala i bez oca, muškarca koji se prije nekih 11 godina jednako hladno pokupio i ostavio obitelj u neimaštini.

Upravo iz tog razloga je većina ostala dojma da im identičnu grozotu nije smjela priušiti i majka, o kojoj su se naknadno na društvenim mrežama pojavile informacije da je bila žrtva stravičnog obiteljskog nasilja.

Tko ju je i kako zlostavljao u tim objavama nije jasno rečeno, ali se oglasila i sama Nunzija koja je poručila da nikad i nikome ne bi poželjela situaciju u kakvoj se našla.

Ipak, rješenje kojem je na kraju pribjegla nije ju iskupilo u očima svakog promatrača, pa čak ako Cristian i njegova sestra nisu njezina biološka djeca.

Pojasnimo, Nunzia je u jednome trenutku voditeljici kazala da je Cristiana i Caterinu odgajala poput svoje djece, čime je dala naslutiti da je za ranih njihovih dana prihvatila ulogu maćehe.

Ipak, taj misterij nije gledateljima pojašnjen, a Cristian ju je kroz večer nastavio nazivati majkom. Priznao joj je i to da od njezinog odlaska nije slavio rođendane.

Izvor: dnevnik.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: